Het moment

La Chapelle-St-Ursin - 9 maart 2009

Heinrich Haussler (Cervélo) heeft de tweede rit in Parijs-Nice op zijn naam geschreven. Haussler was de snelste van een massaspurt, die begon met een aanval van Jürgen Roelandts met Philippe Gilbert in zijn wiel. Alberto Contador blijft leider.

Zowat 1.000 militanten van het gemeenschappelijk vakbondsfront ACV-ABVV-ACLVB zijn vanochtend samengekomen aan de trappen van de Brusselse beurs. De werknemers willen hun zeg in de maatregelen die nodig zijn om de economie in Europa en de rest van de wereld er weer bovenop te helpen.

Voormalig minister van Justitie Jo Vandeurzen (CD&V) heeft zich vanmorgen verdedigd voor de Fortiscommissie van de Kamer. Vanmiddag komen ook nog vicepremier Didier Reynders (MR) en ex-premier Yves Leterme (CD&V) aan bod. Vandeurzen zei dat hij gewoon zijn job heeft gedaan. Eventuele politieke inmenging in verband met het Fortisdossier kwam vanmorgen niet aan het licht.

En daarmee krijgt Haussler wat hij al verdient sinds het Belgisch openingsweekend, krijgen de werknemers vaak wat CEO’s wat meer zouden verdienen (de bons) en weten we pas op 7 juni of Jo Vandeurzen krijgt wat hij verdient. 9 maart 2009, een boeiende dag, aan de hand van enkele citaten op de VRT-site.

Reacties

© 2007 - 2011 Wielerblog 'Het Moment' door Luc Purnelle
© 2013 - Website by Erik Van Breugel
All rights reserved - powered by ExpressionEngine